RAPIDGATOR PREMIUM ACCOUNT

Om zo veel mogelijk klanten tevreden te stellen, worden Rapidgator Premium Accounts aangeboden met negen verschillende termen: vanaf slechts $14.99 kunnen klanten gedurende 30 dagen gebruik maken van de service, met een bandbreedte van één terabyte, maar als u echt grote hoeveelheden bestanden kosteneffectief wilt delen, moet u de jaarlijkse optie voor $99.99 gebruiken, die tien terabytes aan gegevens kan opslaan en een bandbreedte van twaalf terabytes kan bieden.

De klant kan de dienst 60, 90 en 180 dagen gebruiken met verschillende opslagvolumes en bandbreedtes; één terabyte, gelijk aan 1000 GB, zou voldoende moeten zijn voor zelfs de meest veeleisende gebruikers onder normale omstandigheden, maar als dit niet voldoende is, kunnen onbeperkte opslagvolumes worden gebruikt met Rapidgator-accounts voor de volledige contractperiode van 365 dagen.

>>Premium account kopen

De voordelen

 • Zeer hoge download- en uploadsnelheid
 • Data worden alleen na 60 dagen verwijderd
 • Niet advertenties
 • Downloaden kan 5 GB
 • No wachttijden
 • Niet beveiligingsvragen voor downloads
 • Niet beperking voor gelijktijdige downloads

Onkost

WegrennenBandbreedteNagedachtenisOnkost
301 TBongelimiteerd14,99 USD
301 TB3 TB14,99 USD
602 TB3 TB29,99 USD
904 TBongelimiteerd39,99 USD
904 TB3 TB39,99 USD
1806 TBongelimiteerd49,99 USD
1806 TB3 TB69,99 USD
36512 TBongelimiteerd99,99 USD
36512 TB10 TB99,99 USD
>>Premium account kopen

De gebruikersinterface

Om gebruikers in staat te stellen hun bestanden efficiënt te beheren, biedt Rapidgator een eigen bestandsmanager aan, die beschikbaar is in het Engels en het beheer van geüploade bestanden enorm vereenvoudigt; de gebruiker kan zijn eigen mappen aanmaken om het overzicht niet te verliezen, zelfs bij grote hoeveelheden gegevens; elk bestand wordt weergegeven met de naam, de uploaddatum en de werkelijke bestandsgrootte; Rapidgator biedt ook een zoekfunctie als een bestand niet direct kan worden gevonden.

Elke nieuwe gebruiker zal snel wennen aan het oppervlak dat wordt gedomineerd door oranje, en het oppervlak ondersteunt ook de sleep-en neerzet functie, waardoor het zeer eenvoudig te gebruiken.

De verrichting

Met een Rapidgator-account heeft de gebruiker twee opties om bestanden te delen, de beste optie voor kleine bestanden is via de bestandsmanager in de webbrowser, die de geschatte resterende tijd en de hoeveelheid gegevens die al zijn geüpload weergeeft in procent, Als meerdere bestanden en grotere hoeveelheden gegevens moeten worden geüpload, de upload via de FTP-server, die hogere uploadsnelheden mogelijk maakt.

Zodra de bestanden naar Rapidgator zijn geüpload, ontvangt de gebruiker een link om ze met een willekeurig aantal anderen te delen.

Veiligheid

De provider staat bekend om zijn discretie, alle gebruikersgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en Rapidgator verbindt zich ertoe geen informatie aan derden door te geven.

Elke upload krijgt een individuele link die niet logisch gekoppeld is aan de bestanden en daardoor moeilijk te kraken is; voor het downloaden van bestanden is geen wachtwoordbescherming voorzien, zodat iedereen die in het bezit is van de link het bestand zo vaak als gewenst kan downloaden.

Net als bij andere bestand hosters, zijn auteursrechtinbreuken en andere illegale bestanden ook een probleem met Rapidgator, terwijl bij andere providers de accounts geblokkeerd kunnen worden voor illegale bestanden, geeft Rapidgator er de voorkeur aan alleen de betreffende bestanden te verwijderen.

Betaal opties

Rapidgator stelt ook alles in het werk om alle betalingsmogelijkheden te dekken.

Om te worden aanvaard:

 • Webmoney
 • Mastercard
 • Visa
 • Paysafecard
 • Instant bankoverboekingen
 • Incassosysteem

De klantendienst

Zelfs als alle functies van de gratis Rapidgator-account en de Rapidgator Premium-accounts zichzelf verklaren omdat de functiemenu’s in het Duits worden aangeboden en duidelijk gestructureerd zijn, wordt op de site een Duitse FAQ-omgeving aangeboden.

Mocht u nog vragen hebben, dan biedt de Duitse site alleen een contactformulier waar vragen per e-mail beantwoord kunnen worden, maar als u ook in het Engels kunt communiceren, is telefonische ondersteuning beschikbaar.

In de regel worden alle vragen onmiddellijk beantwoord en worden ze gekenmerkt door een aangename bereidheid om te helpen; om een langere e-mailuitwisseling te voorkomen, moeten de vragen zo gedetailleerd mogelijk worden gesteld om ook specifieke en concrete oplossingsvoorstellen te ontvangen.

Over de onderneming

Rapidgator werd opgericht in 2010 in Cyprus, waar het bedrijf nog steeds zijn hoofdkantoor heeft. Volgens het bedrijf maken ongeveer 1 miljoen gebruikers dagelijks gebruik van de service om bestanden van elke grootte veilig op te slaan en te delen met vrienden.

Rapidgator Premium Accounts bieden onbeperkte bestandsopslag, een gebruiksvriendelijke bestandsmanager en een veilige downloadmanager.

Rapidgator is toegewijd aan

Service – om de service voortdurend te verbeteren en om klanttevredenheid tot een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen te maken.

Informatiebeveiliging – om de persoonlijke gegevens van alle klanten te beschermen en om alle juridische aspecten te beveiligen, zodat er geen wetten worden overtreden.

Beveiliging – om alle gegevens te beschermen en de veiligheid te allen tijde tot het uiterste te garanderen.

Technologie – het bedrijf investeert voortdurend in de nieuwste technologieën om de best mogelijke service te bieden aan haar klanten.

Eindresultaat

Rapidgator is de grootste leverancier met een Nederlandse gebruikersinterface en geniet van een grote gebruikersgemeenschap in Nederland, waar snelheid en gebruiksgemak de norm zijn voor andere leveranciers en Rapidgator Premium Accounts met verschillende looptijden worden aangeboden, zodat ze zich aan elke gebruikersbehoefte kunnen aanpassen.

Hoewel de diensten op rapidgator.net ook gratis kunnen worden gebruikt, zijn ze niet te vergelijken met de snelheid van de premiumaanbiedingen. 30 dagen klantenservice tegen gunstige voorwaarden maken het raadzaam om de dienst in detail te controleren voordat langere looptijden mogelijk zijn.

Het enige nadeel van Rapidgator is het ontbreken van een Spaanse telefoon service, maar zelfs na een grondige controle, konden we geen punt vinden in de gebruiksvriendelijke interface of de download manager die zichzelf niet uitlegt.

Contact

Support-Hotline: +35722030607
Mo-So 9:00-18:00 Uhr

(Support in Englisch)

>>Premium account kopen
9 votes